Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Μουρκούσης: "Έκθετοι Κατσούλης-Πρεβεζάνος για τα όπλα που έδωσαν στον φυγόδικο εφοπλιστή Πάλλη"

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ι.Π. Μεσολογγίου 21/10/13
Έκθετοι Κατσούλης-Πρεβεζάνος για τα όπλα που έδωσαν στον φυγόδικο εφοπλιστή Πάλλη.
   Με τον πιο τραγικό τρόπο δικαιώνεται ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Το μέλλον είναι τώρα» Νίκος Μουρκούσης, σχετικά με τον αδιαφανή και παράνομο τρόπο που παραχωρήθηκαν τα οπλικά συστήματα του «μουσείου όπλων» Μεσολογγίου, στο ίδρυμα του φυγόδικου εφοπλιστή Πάλλη.
   Ήδη από το 2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποκαλύψει την υπόθεση.........
συνεργασίας του δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη με τον κ. Πάλλη, προφανώς με την μεσολάβηση του κ. Πρεβεζάνου και είχε θέσει δημόσια ερωτήματα, που δυστυχώς τότε έμειναν αναπάντητα.
   Σήμερα όμως, η βαθιά εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει μετά τις αποκαλύψεις για τον σκοτεινό ρόλο του ιδρύματος Πάλλη, θα ρίξει φως στον τρόπο απόκτησης των χιλιάδων όπλων που διαθέτει, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα τάνκς που μεταφέρθηκαν από το Μεσολόγγι στην Αθήνα, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς την έγκριση του ΓΕΕΘΑ, αφού η κυριότητα των όπλων παραμένει στον ελληνικό στρατό.
   Τρεις μήνες πριν αναγκασθεί από την κατακραυγή του τοπικού Τύπου να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Κατσούλης υπέγραψε μυστικά, σύμφωνο «συνεργασίας» με το ίδρυμα Πάλλη. Στα πλαίσια αυτής της «συνεργασίας», τους παραχώρησε μόνος αυτός, με την προφανώς σύμφωνη γνώμη του κ. Πρεβεζάνου, περιουσία του Δήμου και του ελληνικού Στρατού.
   Σύμφωνα με τα αδιαμφισβήτητα πρακτικά της 11ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, της 4/5/2011, ο κ. Κατσούλης ευχαρίστησε δημόσια τον (θερμό υποστηρικτή του στο συμβούλιο) κ. Πρεβεζάνο για την «πρωτοβουλία του» (να τον φέρει σε επαφή με τον αξιότιμο, τότε, κ. Πάλλη). Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος ισχυρίστηκε εν γνώσει του ψευδώς ότι ο Δήμος έλαβε ως δώρο ένα υπόστεγο που θα στεγάσει τα υπόλοιπα εκθέματα, που σήμερα είναι σκόρπια παρατημένα είτε στο αεροδρόμιο της Αερολέσχης του κ. Πρεβεζάνου είτε στο στρατόπεδο του 2/39 Σ.Π. Μεσολογγίου. Δεν αποκάλυψε δε ποτέ, αν και τον ρωτήσαμε δημόσια, ποιος πλήρωσε τα έξοδα μεταφοράς των τάνκς με νταλίκες.
   Σήμερα που αποκαλύφθηκε το ποιόν και η δράση του ιδρύματος Πάλλη αλλά και του ίδίου ιδιοκτήτη του, όσοι συνομιλούσαν, συναλλάχθηκαν ή συνεργάσθηκαν μαζί του, είναι έκθετοι στα μάτια των  συμπολιτών μας και οι πολιτικές τους ευθύνες είναι τεράστιες..

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ