Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας

Οργάνωση μελών Αμφιλοχίας
 Τηλ. Επικ.: 6972164361
27/10/2013                                 Δελτίο τύπου
Την συμβολή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αφορούσε η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας, την Κυριακή το πρωί σε γνωστό χώρο εστίασης. 
Την εισήγηση του θέματος έκανε η κ. Ειρήνη Κατσινοπούλου μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και μέλος του τμήματος Αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αρχή της εκδήλωσης διαβάστηκε χαιρετισμός του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου που δε μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων. Παρέμβασή έκανε η βουλευτής  Μαρία Τριανταφύλλου, η οποία, αναφέρθηκε  στη σημασία της ενεργής συμμετοχής των ίδιων των αγροτών, για την δημιουργία ενός κινήματος  παραγωγικής ανασυγκρότησης της........
χώρας.
Την συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Βαγγέλης Τσούκας. Ακούστηκαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις που αφορούσαν στους νέους φόρους-χαράτσια που ετοιμάζει  η κυβέρνηση για τα αγροτεμάχια, την νέα Κ.Α.Π. (Κοινή Αγροτική Πολιτική), και την τακτική που προτίθεται να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να διαμορφωθεί ένα εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στηριγμένο στις πραγματικές ανάγκες των αγροτών και του λαού μας.  

Το γραφείο τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ