Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Στους δρόμους σήμερα οι καθηγητές της Πάτρας για τη συρρίκνωση των ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ - Κατάληψη στο σχολείο της Αγ. Σοφίας- ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τη ξαφνική απόφαση της Περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας να μειώσει τομείς και ειδικότητες των τριών εσπερινών ΕΠΑΛ της Πάτρας. Στο επίκεντρο της συνέντευξης τύπου που...
δόθηκε από την ΕΛΜΕ Αχαΐας βρέθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από τις αλλαγές και τις μετακινήσεις ειδικοτήτων από το ένα ΕΠΑΛ στο άλλο.
Αύριο Πέμπτη 24 Μαΐου, ΕΛΜΕ ανακοίνωσε ότι θα γίνει κινητοποίηση στην Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας που βρίσκονται στην Ακτή Δυμαίων.
Η ΕΛΜΕ κάνει λόγο για πολιτικές συρρίκνωσης και διάλυσης των ΕΠΑΛ και της δημόσιας εκπαίδευσης ενώ τονίζει ότι στόχος αυτής της πολιτικής είναι να χτυπηθούν τα τρία ΕΠΑΛ της πόλης και αν μείνει μόνο ένα.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ της Πάτρας, όπως στο 5ο ΕΠΑΛ στο τέρμα Αγ. Σοφίας στην Πάτρα έχουν ξεκινήσει κατάληψη ενώ οι εξετάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη 30/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ