Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Συνεχίζεται το έργο διάνοιξης και εκβάθυνσης Διαύλων Ανατολικής Κλείσοβας και Λιμένα Μεσολογγίου


Συνεχίζεται το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης και του καθαρισμού, διάνοιξης και εκβάθυνσης Διαύλων Ανατολικής Κλείσοβας και...
Λιμένα Μεσολογγίου  
 Μετά από ενημέρωση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το έργο που αφορά “Αντιπλημμυρική θωράκιση και αποκατάσταση βλαβών από τις φυσικές καταστροφές Οκτωβρίου 2016 στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου – Καθαρισμός, διάνοιξη και εκβάθυνση (αποκατάσταση λειτουργικών βαθών) διαύλων Ανατολικής Κλείσοβας και Λιμένα Μεσολογγίου”, προϋπολογισμού περίπου 1.800.000 €, συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.  
   Η εξέλιξη αυτή, προέκυψε μετά την ομόφωνη απόφαση του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την συνέχεια των διαδικασιών δημοπράτησης, σύμφωνα με την προκήρυξη που συνέταξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ