Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΠΑΜ: Έχουν ορίσει 4ους Νέους πλειστηριασμούς στην Αιτωλοακαρνανία


Τετάρτη σήμερα 23/5/2018 και όπως πάντα πιστοί στον καθήκον τους οι συνεργάτες των σύγχρονων κατακτητών της πατρίδας μας έχουν ορίσει 4 Νέους πλειστηριασμούς στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή» την Τετάρτη 23/5/18 – Πέμπτη 24/5/18 και Παρασκευή 25/5/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις (4) πλειστηριασμοί....
Στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου (2), Βόνιτσας (1), Ναυπάκτου (1).
Οι τέσσερις (4) από αυτούς, έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους:
§  Αγρινίου δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
§  Ναυπάκτου ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
§  Βόνιτσας ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.
Αφορούν αγροτεμάχια, μαγαζιά, γραφεία, σπίτια, αποθήκες.
Από 27/4/18 άρχισαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (κινητής και ακίνητης περιουσίας) για χρέη από 500 € και άνω στην Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΥΣ, Εταιρείες Κοινοχρήστων.
Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί, πανελλαδικά627 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Όλα αυτά είναι απόρροια της ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ του Συντάγματος και της ΚΑΤΟΧΗΣ που ασκείται από τις 6-5-2010 και μετά. Γι’ αυτό αυτός που αποδέχεται να παρθεί η περιουσία κάποιου με μέθοδο ενάντια στο Σύνταγμα (έστω και αν είναι λαμόγιο όπως λένε πολλοί), είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί να πάρουν και τη δική του περιουσία με μεθόδους ενάντια στο Σύνταγμα έστω και αν είναι ο καλύτερος και πιο τίμιος άνθρωπος του κόσμου. Εδώ ισχύει αυτό που είχε πει ο Γέρος του Μοριά «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ»  
Ο Μόνος τρόπος για να μη χαθούμε είναι να ανατρέψουμε το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ που έχει επιβληθεί παράνομα και αντίθετα με κάθε μορφής δικαίου (ΔΙΕΘΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ). Αλλά για να ανατρέψεις το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ πρέπει πρώτα να κατανοήσεις ότι έχεις καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.
Το Ε.ΠΑ.Μ. με τη Νομική του Δέσμευση την οποία μπορείτε να διαβάσετε στη Σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (https://epamhellas.gr/?page_id=66647) καθώς και με τη Μήνυση-Συνηγορία  για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και Εσχάτης Προδοσίας εναντίον όλου του Πολιτικού Συστήματος που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο από 5-2-2018 (https://epamhellas.gr/?p=75293) δεσμεύεται ότι μετά την απελευθέρωση της Πατρίδας όσες περιουσίες χάθηκαν από 6-5-2010 και μετά από Πλειστηριασμούς Θεσμών (ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΑ κλπ) θα επιστρέψουν στους Νόμιμους Ιδιοκτήτες τους με μια απλή Συντακτική Πράξη, έστω και αν αυτές έχουν περάσει σε χέρια τρίτων. Επίσης όσοι Δημόσιοι Λειτουργοί (δεν είναι Κρατικοί είναι Δημόσιοι γιατί ορκίζονται στο Σύνταγμα άσχετα αν το ξεχνάνε) πάρουν μέρος σε αυτές τις Αντισυνταγματικές πράξεις θα δώσουν λόγο για τις πράξεις τους αυτές.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ