Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Στη μνήμη εκείνων που ταπείνωσαν τον ναζισμό…

Η Ημέρα της Νίκης, που συμβολίζει την επικράτηση της ελπίδας και των Συμμάχων απέναντι στον ναζισμό, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι... παράλληλα και η Ημέρα της Ευρώπης.
Η καρδιά και το μυαλό ωστόσο, παρκάρουν στην Κόκκινη Πλατεία.
Εκεί όπου, παρόντος του Βλαντιμίρ Πούτιν, διεξήχθη και φέτος μια μεγαλοπρεπής παρέλαση.
Στη μνήμη εκείνων που ταπείνωσαν τον ναζισμό.
Με το γενετικό κώδικα των Ρώσων, να διεκδικεί ένα μεγαλύτερο μερίδιο, αν σκεφτεί κανείς ότι, ο Κόκκινος Στρατός… πήρε στο τρέξιμο τη ναζιστική Γερμανία, από το Στάλινγκραντ μέχρι το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ