Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Λευκάδα: Νεκρός 57χρονος Αυστριακός Αιωροπτεριστής ...

Ένας 57χρονος αιωροπτεριστής έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα όταν παγιδεύτηκε σε βράχο πάνω από την παραλία Φουρνί, όπως μεταδίδει από τη Λευκάδα το... lefkadapress.gr
Gια αρκετές ώρες Λιμενικό, Πυροσβεστική και εναέρια μέσα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν .
Ο άτυχος άνδρας ήταν λάτρης του παραπέντε… Είχε μεταβεί πριν λίγες ημέρες από την Αυστρία μαζί με φίλους του και τον εξοπλισμό του για να κάνει το αγαπημένο του χόμπι,σο νησί της Λευκάδας. Νοίκιασαν μία βίλα στην παραλία στο Μύλο και σήμερα όλοι μαζί πήγαν στο Κάθισμα για να κάνουν παραπέντε. Ο ίδιος ήξερε καλά την περιοχή γιατί είχε έρθει και άλλες φορές στο νησί. 
Για κάποιο λόγο, όπως μας είπαν στο lefkadapress.gr αυτόπτες μάρτυρες, δε είχε διάθεση να κάνει παραπέντε αλλά μιαw και ξεκίνησαν οι φίλοι του ανέβηκε και ο ίδιος στην πίστα πάνω από την παραλία στο Κάθισμα. Το πως βρέθηκε στο βράχο πάνω από την παραλία Φουρνί, κανένας δεν μπορεί να τη εξηγήσει και όλοι το αποδίδουν σε κακούς χειρισμούς. 
Ο άνθρωπος αιωρείτο για περίπου τρεις ώρες.
Το ελικόπτερο ΑΒ της Πολεμικής Αεροπορίας που έφτασε δεν μπορούσε να κάνει κάτι διότι απλά δεν ήταν super puma … Ο άτυχος Αυστριακός φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του για πολύ ώρα μιας και άνθρωποι που γνωρίζουν το άθλημα και βρέθηκαν εκεί για να δέσουν καλά το πανί πάνω στο βράχο ώστε να μην πέσει , μιλούσαν μαζί του. 
Τελικά άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και τον κατέβασαν , τον πήραν με βάρκα και τον μετέφεραν στον Άγιο Νικήτα που περίμενε το ασθενοφόρο με τους διασώστες, όμως δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ