Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Υπέροχη συναυλία με Μητσιά στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΣΑΩ, του Συλλόγου ΔΡΑΣΗ Νεοχωρίου Ι.Π. Μεσολογγίου παρουσίασε μια υπέροχη συναυλία, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, στο Ανοιχτό Θέατρο του λιμανιού στο... Μεσολόγγι, συμπράττοντας με τον Μανώλη Μητσιά.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο σπουδαίος ερμηνευτής δήλωσε πως « πρόκειται για μια καταπληκτική ορχήστρα και είναι σημαντικό πράγμα, στην ελληνική επαρχία να συναντάς μουσικούς αυτής της κατηγορίας και μουσικούς που να παίζουν τραγούδια αυτής της ποιότητας!»
Αν και αγγίζει τα πενήντα χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας,ο Μανώλης Μητσιάς εξακολουθεί να γοητεύει όχι μόνο με την ιδιαίτερη , άμεση και ζεστή φωνή του αλλά κυρίως με την ευγένεια και το ήθος του. Οι συγκινητικές του ερμηνείες σε συνδυασμό με το γλυκόλαλο των μαντολίνων, παρέσυραν το κοινό όπου επί δύο ώρες αποτελώντας μια αυθόρμητη χορωδία εξακοκοσίων ατόμων, τραγουδούσε μαζί του την «΄Ομορφη πόλη», την «Πιρόγα», το «Ποτέ», την «Ελευσίνα» και άλλες επιτυχίες. Στο πιάνο τον συνόδευε ο Αχιλλέας Γουάστωρ, ενώ μαέστρος και κυριολεκτικά «ψυχή» της διοργάνωσης ήταν ο Σπύρος Χολέβας. Αξίζει να αναφερθεί ότι Μέγας Χορηγός της Ορχήστρας ήταν η εταιρεία ΣΑΩ ΑΒΕΕ που δραστηριοποιείται στο χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών και ο ιδρυτής της κ. Γιάννης Κουρκουμέλης, όπου έλκει τη καταγωγή του από την Αιτωλ/νία, ενώ τα εισιτήρια της συναυλίας είχαν εξαντληθεί από την Τετάρτη.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ