Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΑΕΔ

Ο Δήμος Αγρινίου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση από τον ΟΑΕΔ του προσωρινού πίνακα κατάταξης ανέργων για 3.737 θέσεις εργασίας του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας-Α’ κύκλος», και στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από το Νόμο ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων, δημιουργεί μηχανισμό υποβοήθησης των άμεσα ενδιαφερομένων...
Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν γνώση λειτουργίας ή πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στα γραφεία του Δήμου Αγρινίου επί της οδού Δαγκλή 25 (κτίριο πρώην αποθηκών Παπαστράτου), απέναντι από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).
Το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. για τις τρείς εργάσιμες ημέρες από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, που προβλέπονται για την υποβολή ενστάσεων, δηλαδή από τις 18/8/2016 (10η πρωινή) έως τις 22/8/216 (12η μεσημβρινή).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ