Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωάννης Μοίρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Ευθύμιο Δρόσο, θα πραγματοποιήσουν διήμερη περιοδεία στον νομό.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Αγρίνιο και έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Θα... ακολουθήσει σύσκεψη με τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης θα λάβουν χώρα συναντήσεις με κομματικά στελέχη και πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, με κομματικά στελέχη και πολίτες των περιοχών.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της συζήτησης πολιτικών και οργανωτικών ζητημάτων ενόψει του επικείμενου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καθώς και με την αμφίδρομη επικοινωνία του κινήματος με την κοινωνία και τους πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ