Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - Δράση του Συλλόγου Ρομά Ελπίδα Αλληλεγγύης Μεσολογγίου - άξια μίμησης και συγχαρητηρίων

Μεσολόγγι, 23 Αυγούστου 2016
Σύλλογος Ρομά «Ελπίδα Αλληλεγγύης»: Έμπρακτη δράση εθελοντισμού, άξια μίμησης και συγχαρητηρίων
Την Κυριακή 21-8-2016 τα μέλη του Συλλόγου Ρομά «Ελπίδα Αλληλεγγύης» με επικεφαλής το συντονιστή τους Αποστόλη Κρίκο, έκαναν την πλατεία απέναντι από το Νοσοκομείο να αλλάξει...
πρόσωπο. Απομάκρυναν τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, ασβέστωσαν τα ρείθρα των πεζοδρομίων και γενικά έδωσαν μια άλλη όψη στον χώρο.
Η έμπρακτη αυτή δράση εθελοντισμού είναι άξια μίμησης και συγχαρητηρίων από ΟΛΟΥΣ και αποτελεί σημαντικό βήμα κοινωνικής προσφοράς και διαβίωσης των Ρομά σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο και καθαρό.
Η συνέχιση των συντονισμένων δράσεων του Συλλόγου στο επίπεδο παροχής μόρφωσης των παιδιών των Ρομά αποτελεί ελπιδοφόρα είδηση για την περαιτέρω κοινωνική τους ένταξη.
Με βάση την παραπάνω πρωτοβουλία, η παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» θεωρεί ότι πρέπει να αναληφθούν δράσεις σε δύο κατευθύνσεις:
α) Την ενίσχυση με κάθε τρόπο του εθελοντισμού – χωρίς προαπαιτούμενα – στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας και τη στήριξη εκ μέρους του Δήμου αυτών των ομάδων
β) Την ευαισθητοποίηση των Δημοτών στον τομέα της ανακύκλωσης, ώστε να υπάρξουν σύντομα τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα.         

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ