Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Εθελοντική ανεξάρτητη ομάδα "Μητέρες - Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας"

Η ομάδα "Μητέρες - Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας" https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/ πραγματοποίησε στις 6 Αυγούστου και ώρα επτά το απόγευμα κοινή φωτογράφηση θηλασμού στο...
Κτήμα Πιθάρη στην Λίμνη Τριχωνίδα με στόχο την κάλυψη του εξωφύλλου για το Ημερολόγιο Θηλασμού - Εγκυμοσύνης του Έτους 2017! Παράλληλα σβήσαμε κεράκι για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης της ανεξάρτητης και τοπικής μας ομάδας θηλασμού, τοκετού, μητρότητας και attachment parenting στον νομό Αιτωλοακαρνανίας! Εν καιρώ θα πραγματοποιηθούν και ατομικές φωτογραφήσεις θηλαζουσών ώστε να καλυφθούν και οι μήνες του Ημερολογίου μας! 

Να ευχαριστήσουμε θερμά τις μητέρες – θηλάζουσες από το Αγρίνιο, και όχι μόνο, που έδωσαν το παρόν και φωτογραφήθηκαν με τα μωρά τους σε τρυφερές στιγμές θηλασμού ενισχύοντας έτσι από την μια τον δημόσιο θηλασμό και από την άλλη την ανιδιοτελή κίνησή μας ώστε τα έσοδα των Ημερολογίων που θα πουληθούν μετά την υλοποίηση δημιουργίας τους, να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου!!
Ελπίζουμε μετά την ολοκλήρωση των Ημερολογίων μας να στηρίξετε και να ενδυναμώσετε την προσπάθειά μας, να αγοράσετε τα Ημερολόγια μας το οποία θα αναπαριστούν το απόλυτα φυσιολογικό που μπορεί να δώσει μία μητέρα στο παιδί της, το γάλα της μέσα από το στήθος της, καθώς να ενισχύσετε τον ανιδιοτελή σκοπό μας και μέσα από αυτόν να πλατύνουμε όλοι μαζί τα παιδικά χαμόγελα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στα Καλύβια του Αγρινίου.

Οι διαχειρίστριες :
Δημοπούλου Παρασκευή
Πανοπούλου Ελένη

Ακρίδα Εύη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ