Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΕΔΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ

Πρωτοβουλία Γ. Παπαναστασίου για την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος.
Παράσταση της Κ.Ε.Δ.Ε στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου.
Στην υιοθέτηση της πρότασης του Δημάρχου Αγρινίου και Προέδρου της... Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδος κ. Γ. Παπαναστασίου για παράσταση ενώπιον του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε με την Κ.Υ.Α της κυβέρνησης για την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος στις διάφορες χρήσεις του, προχώρησε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος που συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 31/8/2016 στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, όπου συζητήθηκε το ζήτημα, ο κ. Παπαναστασίου είχε καυτηριάσει το γεγονός ότι η δημόσια διαβούλευση, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μόνο έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Ο Δήμαρχος Αγρινίου είχε υπογραμμίσει επίσης ότι δεν μπορεί να ακυρώνεται ουσιαστικά, για μια ακόμα φορά, ο ρόλος του Α’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης από αποφάσεις διορισμένων από την κυβέρνηση οργάνων, όπως ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «ένα θέμα που αφορά τους Δήμους και τους δημότες τους, πρέπει να περνά πρώτα από αυτούς και μετά από οποιονδήποτε άλλον».

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του κ Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ