Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (Γ.Φ.Σ Παναιτωλικού)



(45+2' Θεοδωρίδης σουτ)

Παναιτωλικός (Γιώργος Νταλακούρας): Τζενάμο, Μπακάκης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνγκελ, Μπαϊκαρά (70' Δέντσας), Θεοδωρίδης, Παππάς (76' Μπουμάλ), Καραμαλίκης (58' Καούνος).
Τρίκαλα (Σάββας Παντελίδης): Πουρής, Ντοΐκιτς, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Σκάγκλια (31' λ.τ Ρούσεφ), Τελκίνσκι (56' Μπαριέντος), Στεπάνοβιτς (67' Σπασόγεβιτς), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάκης, Μουμίν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Καλός ο Παναιτωλικός στα πρώτα 15-20 λεπτά, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Καραμαλίκη για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα. Τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, από αμυνική αδράνεις των Τρικάλων. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη και οι Θεσσαλοί μπορούσαν στις καθυστερήσεις να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Τζενάμο με διπλή απόκρουση, σε σουτ των Μανουσάκη και Μπαριέντος, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


Η συνέντευξη Τύπου
Σάββας Παντελίδης (προπονητής Τρικάλων): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήμασταν καλοί μέχρι το 20ο λεπτό, δεν είχαμε καθαρή σκέψη. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ σε εκείνο το διάστημα. Η είσοδος του Ρούσεφ, ανέβασε την ομάδα και καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, δεν κάναμε φάσεις, με εξαίρεση αυτές στο 95ο λεπτό.

Γιάννης Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού): Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αρχικά, για την παρουσία του. Στο πρώτο μέρος, ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στο δεύτερο. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη σε κάποιες περιπτώσεις και δεν κλειδώσαμε τη νίκη από νωρίς. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Μικρά από το Αγρίνιο
* Περί τα 5.000 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου. Μεταξύ τους και 150 περίπου εκδρομείς από τα Τρίκαλα.
** Στην επανάληψη ακούστηκαν από την εξέδρα και οι... πρώτες μουρμούρες της σεζόν προς τους παίκτες του Παναιτωλικού, με αφορμή την πτώση της απόδοσής τους.
*** Να σημειωθεί πως πριν τη σέντρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.
Ρεπορτάζ: Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ