Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλου‏


Την προγραμματική του πρόταση παρουσιάζει
ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, 7:00μμ., Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
Την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εγκαινιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ με ανοιχτή εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου.
Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος θα παρουσιάσει τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού του «Όραμα – Δημιουργίας» που συνθέτουν, την προγραμματική του, πρόταση για το νέο δήμο που δημιουργείται, από την συνένωση των δήμων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιάδων.
«Απλώνουμε το χέρι σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη πέρα και πάνω από κομματικούς εναγκαλισμούς και σας καλούμε σε συστράτευση για την επίτευξη των στόχων μας για ένα καλύτερο αύριο.
Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και την εμπειρία για να πάμε ακόμη πιο μπροστά την περιοχή μας, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών τους στην παρουσίαση της προγραμματικής μας πρότασης, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας εμπειρίας χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως της γνώσης των προβλημάτων και των προοπτικών του τόπου μας» τονίζει ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος σε δήλωση – ανοιχτό κάλεσμα για...
την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού του.
 
«Εμπειρία, Γνώση και Καταξίωση»
τα χαρακτηριστικά  των υποψηφίων του συνδυασμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου
Με κύρια κριτήρια αυτά,  της εμπειρίας, της γνώσης και της καταξίωσης στο χώρο τους, ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές του νέου δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος καταρτίζει τον συνδυασμό του, «Όραμα – Δημιουργία» για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Έτσι στο συνδυασμό του Γιάννη Αναγνωστόπουλου μετέχουν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και από τους τρεις δήμους που συνενώνονται καθώς και πρόσωπα που τυγχάνουν καθολικής αναγνώρισης, για την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.
Παρόλο που ο  βασικός κορμός του συνδυασμού του κ. Αναγνωστόπουλου θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της 27ης Σεπτεμβρίου,  στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι,  ήδη έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία - έχοντας πάρει το «πράσινο» φως - οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Από τις Οινιάδες:
Δημήτρης Λιαπίκος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Οινιάδων
Σερακιώτης Ευάγγελος, Δημοτικός σύμβουλος Οινιάδων
Κόυστας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Οινιάδων
Χρήστος Λυμπέριος, Δημοτικός σύμβουλος Οινιάδων
Άγγελος Καλλίνικος, Καθηγητής Πληροφορικής
Γεράσιμος Ζυγιώτης, Αγρότης
Από το Αιτωλικό:
Δημοσθένης Τσοκάντας, αντιδήμαρχος Αιτωλικού
Σπύρος Κοντομήτσος, τ. πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ
Δημήτρης Κανταρέλος, υπάλληλος ΚΥ Αιτωλικού
Λεωνίδας Κακούρης, αντιδήμαρχος Αιτωλικού
Και από το Μεσολόγγι οι αντιδήμαρχοι: Γιώργος Κατσίνας και Κώστας Μαστραπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ