Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδι στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός


ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Γραφείο  τύπου.                                                                                                                                                                                                           Δελτίο τύπου
Την προεκλογική του εκστρατεία εγκαινιάζει την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδι στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστεί η διακήρυξη του συνδυασμού, με τις βασικές αρχές και θέσεις που θα κατατεθούν στην τοπική κοινωνία και που θα αποτελέσουν την βάση για μια ευρεία διαβούλευση  με τους πολίτες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου.
Βασικό ζητούμενο της διαβούλευσης αυτής, η έγκαιρη κατάρτιση και παρουσίαση ενός φιλόδοξου, ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου προγράμματος, για την επόμενη δημοτική θητεία στον νέο δήμο του Αγρινίου, αφού ληφθούν υπ’ όψιν όλες οι προκλήσεις, τα νέα δεδομένα  αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου δήμου Αγρινίου,  όπως δημιουργήθηκε με τις συνενώσεις και το σχέδιο Καλλικράτης.
Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν το σήμα και η ονομασία του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ