Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των Περιφερειακών Συμβουλίων ΤΑΞΙ Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδος


 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγ. Κωνσταντίνου 59 Αγρινίου
Τηλ. 26410 44616
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των Περιφερειακών Συμβουλίων ΤΑΞΙ Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με το Σωματείο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στην πόλη του Αγρινίου την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.
Πάνω από 200 άτομα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις και τις απόψεις των στελεχών του ΤΑΞΙ για το νέο φορολογικό, το σχέδιο Καλλικράτης, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, τις αστικές συγκοινωνίες και την γενικότερη αναδιοργάνωση του επαγγέλματος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Παύλος Μοσχολιός Δήμαρχος Αγρινίου, ο Βασίλης Νικάκης Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και ο Βασίλης Αντωνόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου οι οποίοι έκαναν και ένα σύντομο χαιρετισμό.
Αξίζει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Αιτωλοακαρνανία τέτοια συνάντηση... και οι εκπρόσωποι των συμβουλίων των άλλων νομών έμειναν εντυπωσιασμένοι από την διοργάνωση.
Το Σωματείο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε σχέση με κάποια δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο τονίζει ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν αναμείχθηκε ούτε εξέφρασε συμπάθεια ή υποστηρίζει κάποιον συγκεκριμένο συνδυασμό που αφορά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά αντιθέτως ο κάθε συνάδελφος ( μέλος μας ) εκφράζει ελεύθερα και με βάση τα δικά του κριτήρια το δημοκρατικό του δικαίωμα όπως το σύνταγμα ορίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ