Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο νέος τρόπος πληρωμών στο Δημόσιο


- Αλλάζουν όλα από τον Οκτώβριο μετά την ολοκλήρωση της απογραφής.
- 768.009 υπάλληλοι του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα
- Πληρωμές μόνο μέσω τραπεζών
- Δείτε πως θα γίνονται οι πληρωμές

θα .... περνούν από κόσκινο καθώς θα ελέγχεται κάθε τους έσοδο και θα γίνεται διασταύρωση με τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ταυτόχρονα όμως με την εφαρμογή του του κανόνα που προβλέπει το σύνολο των επιδομάτων να μην υπερβαίνει το βασικό μισθό, πολλοί είναι εκείνοι που θα δουν να μπαίνει ψαλίδι στα έσοδά τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Βήμα” οι μισθοί του Δημοσίου θα καταβάλλονται κάθε 13 και 27 του μήνα. Στην περίπτωση που η 13η ή η 27η του μηνός είναι αργία, ο μισθός θα καταβάλλεται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη.
Επιδόματα, υπερωρίες κλπ επιπλέον του μισθού θα καταβάλλονται ένα μήνα μετά. (Για παράδειγμα οι υπερωρίες του μήνα Σεπτεμβρίου θα πιστώνονται στο λογαριασμό του υπαλλήλου τον Οκτώβριο).
Οι πληρωμές των Δ.Υ. θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών, αυτό για να γίνεται διαρκής έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων των υπαλλήλων.
Όλοι οι υπάλληλοι που δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό (όσοι δεν πληρώνονβται μέσω τράπεζας μέχρι σήμερα) πρέπει να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, στην τράπεζα που επιθυμούν.
Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσουν στην υπηρεσία τους τον αριθμό ΙΒΑΝ προσκομίζοντας είτε φωτοτυπία του βιβλιαρίου, είτε ένα αντίγραφο του λογαριασμού τους από κάποια συναλλαγή.
 http://www.newsit.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ