Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Παπαρήγα: «Στημένο» το παιχνίδι με «αντάρτες », όπως οι Δημαράς, Μητρόπουλος


Για «στημένα» διπλά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στις αυτοδιοκητικές εκλογές, με δήθεν «αντάρτες», έκανε λόγο σήμερα το πρωί από τη ΔΕΘ, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,  φέρνοντας ως παράδειγμα τις υποψηφιότητες του Γιάννη Δημαρά και του Αλέξη Μητρόπουλου.
(για το Αγρίνιο τι λέει η ΝΕ ;)
«Λόγου χάρη ό Μητρόπουλος και ο Δημαράς ήδη έχουν υπογραμμίσει ότι έχουν πρόβλημα με το Μνημόνιο, όχι με τον πρωθυπουργό, ότι υποστηρίζουν τις ίδιες απόψεις με τον Στίγκλιτς και τους συμβούλους του πρωθυπουργού που υποστηρίζουν μια άλλη διαχείριση της κρίσης, με στόχο πάντα την υπεράσπιση του συστήματος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα, προβλέποντας ότι στο β΄γύρο οι ψηφοφόροι τους θα ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.
Αιχμές ωστόσο για τις θέσεις που υποστηρίζουν και τον τρόπο που παρουσιάζουν τις υποψηφιότητες τους άφησε και εναντίον των Παναγιώτη Ψωμιάδη, Κώστα Γκουλέκα και Γιάννη Μπουτάρη.
Παράλληλα η κα Παπαρήγα χακτήρισε ισοδύναμες με τις εθνικές εκλογές την αναμέτρηση για την ανάδειξη των περιφερειαρχών και δημάρχων της χώρας, και  παραπλανητικό, επικίνδυνο και ψευδεπίγραφο το δίλημμα της λεγόμενης αντι-μνημονιακής ψήφου.

Εν κατακλείδι κάλεσε τους ψηφοφόρους να «συντρίψουν» το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. και να ψηφίσουν τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, ενώ για τον δεύτερο γύρο πρότεινε να ψηφίσουν «λευκό» και «άκυρο» στις περιπτώσεις που δεν θα υπάρχουν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του κομμουνιστικού κόμματος.
 Με πληροφορίες απο το http://www.aftodioikisi.gr/default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ