Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σταμάτης παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του συνδυασμού σε συνέντευξη τύπου στο Αγρίνιο



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και νυν βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης θα δώσει συνέντευξη τύπου προς το τέλος της εβδομάδας, όπου και θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές του συνδυασμού του. Από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι ένας από τους βασικούς άξονες του προγράμματός του θα είναι  ο νέος αναπτυξιακός Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός της  πόλης του Αγρινίου από τον Αχελώο έως την Τριχωνίδα.
 Θα μιλήσει ταυτόχρονα, όπως μάθαμε για τη νέα  πανδημοτική αστικοποίηση της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης και για τις υποδομές που έχουν ανάγκη και οι εννέα (9) δήμοι που συνενώθηκαν με το Αγρίνιο στους παραγωγικούς τομείς, όπως π.χ. στον αγροτικό τομέα, κτηνοτροφία, αλιεία καθώς και στους κοινωνικούς τομείς, παιδεία, υγεία-πρόνοια, νεολαία κ.λ.π. έτσι ώστε να "ξαναζωντανέψουν" τα χωρία μας για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους.
Ακόμη θα μιλήσει και για την ανάγκη να βγει η περιοχή από την αφάνεια και θα πρέπει η νέα Δημοτική αρχή της 15 πόλης της χώρας να προσελκύσει επενδυτές για την ανάκαμψη της αγροτικής και βιοτεχνικής παραγωγικής οικονομίας και της αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ