Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κατσούλης παίζει για Αντιπεριφερειάρχης


Μαθαίνουμε από επίσημη βουλευτική πηγή (ΠΑΣΟΚ) ότι ο νυν Αντινομάρχης Αιτωλ/νίας, Παναγιώτης Κατσούλης με πλούσιο έργο στην θητεία του (άμεσος συνεργάτης του κ. Σώκου) και μεγάλες προσδοκίες για το τόπο κατά γενική ομολογία φίλων και μη, παίζει γερά το όνομά του για αντιπεριφερειάρχης με τον Αποστόλη Κατσιφάρα.
Είναι μια εναλλακτική πρόταση μας είπε η πηγή που μας ενημέρωσε ενώ δεν πολώνει, και έχει καλό πέρασμα σε όλο το νομό και από το περιβάλλον του υποψήφιου περιφερειάρχη βλέπουν πολύ θετική μια τέτοια εξέλιξη. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Πάνος είναι γνωστός στην Πάτρα από την έντονη δράση του στα φοιτητικά του χρόνια μαζί με πολλούς φίλους και συνεργάτες του κ. Κατσιφάρα.
 Δεν νομίζουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα σε νέους άξιους και εργατικούς ανθρώπους έξω από μηχανισμούς πίεσης κ.λ.π. να προσφέρουν σε τούτη δω… τη δύσμοιρη Αιτωλ/νία χωρίς προαπαιτούμενα, δεσμεύσεις και παρωπίδες; Εκτός και εάν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες που ο λαός δεν γνωρίζει;
Πάντως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί, ούτε είναι και εύκολο στις σημερινές συνθήκες. Τα παλιά υλικά που συνήθως «επικολούνται» σε κάθε συγκυρία στο νικητή δεν μπορούμε πλέον να χτίσουμε το μέλλον του νομού και των νέων που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους, όπου ασφυκτιούν από την ανέχεια και τα αδιέξοδα που κάποιοι «φρόντισαν» να οδηγήσουν την περιοχή μας που αύριο θα ζητήσουν μάλιστα ξανά την ψήφο τους!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ