Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

O υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου με τους δημοσιογράφους της περιοχής στην Πάτρα.


Την άποψη πως μια Δυτική Ελλάδα, όπου όλοι θα στοχεύουν στα πάντα και θα τα θέλουν όλα, απλά θα αποτελεί συνέχεια του μέχρι τώρα… αχταρμά που έχει καταδικάσει την Περιφέρεια σε υπανάπτυξη, κατέθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου, έχοντας το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2010, μια φιλική και χαλαρή επαφή με τους δημοσιογράφους της περιοχής στο καφέ «Παναχαϊκόν», στην Πάτρα.
 Στην εκτός «πρωτοκόλλων» και καμερών (λόγω και των απαγορεύσεων του νόμου προβολής των υποψηφίων) συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, παρουσίασε ορισμένες από τις σκέψεις του και τους στόχους του, που με μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομέρεια, θα ξεδιπλωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να αποκτήσει κάθε περιοχή της Περιφέρειας την δική της ταυτότητα και στρατηγική ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια, αλλά και στο γεγονός πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να μιλήσει μόνο για νούμερα, έργα και μεγέθη, αλλά να πλησιάσει τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, που σήμερα παρά ποτέ αγωνιούν για την επιβίωσή τους και ειδικά τους νέους, που έχουν απογοητευτεί καθώς αισθάνονται πως είναι απαγορευμένα… ακόμα και τα όνειρα!
 Στο πλευρό του κ. Παπαναστασίου βρέθηκαν, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, η πρώην βουλευτής, Νατάσα Ράγιου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ανδρέας Μαζαράκης, και ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μάκκας, ενώ εκπρόσωπούς τους έστειλαν, τόσο ο βουλευτής, Μιχάλης Μπεκίρης όσο και ο πρώην βουλευτής, Νίκος Παπαδημάτος, που άλλες υποχρεώσεις τους κράτησαν μακριά από τη φιλική πολιτικο-δημοσιογραφική συντροφιά.
Μιλώντας «on camera», ο κ. Μάκκας, που θα είναι και ο εκπρόσωπος του συνδυασμού στην περιοχή, τόνισε τη διαφορετική αντίληψη που διαπνέει τον Γιώργο Παπαναστασίου και η οποία θα φανεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. «Μην περιμένετε από εμάς να κάνουμε παρουσίαση του ονόματος και του λογοτύπου του συνδυασμού. Θα μάθετε τα πάντα αλλά χωρίς φιέστες… Στόχος του Γιώργου Παπαναστασίου είναι να πάει κοντά στον πολίτη. Σε αυτόν που είδε να του κόβεται η σύνταξη ή ο μισθός και να του πει ότι είναι δίπλα του και θα αγωνιστεί για μια καλύτερη μέρα. Άλλωστε, ο Γιώργος Παπαναστασίου δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι και δεν είναι ανεπάγγελτος. Είναι ένας νέος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος που ζει μέσα στη κοινωνία…» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Νικολόπουλος, εξέφρασε το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για την επιτυχή έκβαση του προεκλογικού αγώνα στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ανεβάζοντας τους πολιτικούς τόνους, υπογράμμισε πως κάθε ψήφος στον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ θα είναι και επιβράβευση της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στην χώρα. Επίσης, ο βουλευτής υπογράμμισε πως όλα τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη στην Δυτική Ελλάδα δημοπρατήθηκαν επί κυβερνήσεων της Ν.Δ. ενώ επεσήμανε πως η Δυτική Ελλάδα, από 7η στην απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, έχει πέσει στην 23η θέση, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων της κυβέρνησης.
Από την πλευρά της, η κ. Ράγιου τόνισε πως ο Γιώργος Παπαναστασίου εκφράζει την ελπίδα και το αύριο. «Δεν είμαι εδώ γιατί μου το επιβάλλει το κομματικό μου καθήκον, αλλά γιατί πιστεύω στη δύναμη και τη φρεσκάδα του Γιώργου» ανέφερε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας, Ανδρέας Μαζαράκης, τόνισε πως το μήνυμα ανανέωσης που έστειλε η κοινωνία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς το εισέπραξε και το προσωποποίησε στην περιοχή, στο πρόσωπο του κ. Παπαναστασίου. «Από τα δυτικά κοιτάμε την ανατολή της ελπίδας και του μέλλοντός μας» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ