Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου θα γίνει αύριο Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 20.00΄ για συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση και ψήφιση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Αγρινίου οικονομικού έτους 2013.

Ωστόσο θα προηγηθεί τακτική συνεδρίαση με τα ακόλουθα θέματα:
1. ΄Εγκριση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων του Δήμου Αγρινίου έτους 2013.
2. Έγκριση ισχύος προγραμματικής σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Αγρινίου, Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.
3. Ένταξη της Πράξης «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Θεστιέων Δήμου Αγρινίου» με κωδικό ΜΙS 374775 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι», – Αποδοχή .......
χρηματοδότησης και εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου Αγρινίου.
4. Συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στο «ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».
5. Τακτοποίηση εντάλματος πάγιας προκαταβολής 2012 και ορισμός υπολόγων για το 2013.
6. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Αγρινίου έτους 2012.
7. Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού του Δήμου Αγρινίου έτους 2012.
8. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων:
α) ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Δ.ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ
β) ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Τ.Δ.ΛΕΠΕΝΟΥΣ.
9. Καθορισμός τιμής μονάδος για αποζημίωση επικειμένων στην ιδιοκτησία 021206 στα Ο.Τ. 1220-ΚΧ 1220Α φερόμενων ιδιοκτητών Φωτοπούλου Χρ. – Κανή Συμ.-Βασ.-Διον.-Μαρίας.
10. Καθορισμός τιμής μονάδος για προσκύρωση τμήματος καταργούμενου κοινοχρήστου χώρου στο Ο.Τ. 357 του σχεδίου πόλης Αγρινίου επί αιτήσεως Ανδριάνας Μπάρλα.
11. Επί αιτήσεων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σχετ. οι υπ’ αριθμ. 87/2012 & 91/2012 αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
12. Διόρθωση ποσών χρηματικού καταλόγου λόγω μείωσης ενοικίου.
13. Διαγραφή προστίμου από χρηματικό κατάλογο.
14. Χορήγηση αδειών λαϊκών αγορών του Δήμου Αγρινίου σε παραγωγούς.
15. Αιτήσεις, έγγραφα, αναφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ