Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Πρόταση «βόμβα»: Η Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ!!

Πρόταση «βόμβα» από τον πρώην πρόεδρο της ΕΕ Ζακ Ντελόρ.
Ζήτησε από τη Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ και να επιλέξει μία άλλη μορφή συνεργασίας με τη Γηραιά Ήπειρο.
«Οι Βρετανοί ενδιαφέρονται μόνο για τα οικονομικά τους συμφέροντα, για τίποτε περισσότερο. Θα μπορούσε να τους προταθεί μια άλλη μορφή συνεργασίας», επισημαίνει ο Ζακ Ντελόρ σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
«Αν οι Βρετανοί δεν ....... ακολουθούν την τάση αυτή προς μια μεγαλύτερη ολοκλήρωση στην ΕΕ, θα μπορούσαμε εντούτοις να μείνουμε φίλοι, αλλά υπό μια άλλη μορφή», σημείωσε ο παλαίμαχος Γάλλος πολιτικός.
Ο Bρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι στηρίζει την ιδιότητα μέλους στην ΕΕ της Βρετανίας, αλλά ότι επιθυμεί μια νέα συμφωνία που να περιέχει μια διαδικασία μη συμμετοχής σε κάποιους τομείς. Η Βρετανία είναι μέλος της Ε.Ε. από το 1973, αλλά δεν έχει ενταχθεί στην ευρωζώνη.
ΠΗΓΗ: PN

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ