Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙΚΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ


Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Θανάσης Παπακωνσταντίνου δήλωσε:

"Το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ας μη γελιόμαστε. Η τραυματισμένη κοινωνική συνοχή, η διογκωμένη ανεργία, τα διευρυμένα νεόπτωχα κοινωνικά στρώματα είναι παρόντα ως αποτέλεσμα των αδιέξοδων πολιτικών που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις χρόνια και χρόνια.
Η οικονομία χρειάζεται αλλαγή προσανατολισμού. Θεσμικές αλλαγές και ....
τομές, τομές για μια δημόσια διοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη είναι πλέον επιτακτικές. Χρειάζεται να δώσουμε βάρος στην προοπτική. Μια προοπτική που δεν μπορεί παρά να είναι αειφορική, να εξασφαλίζει διαγενεακή δικαιοσύνη, να δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και τη δημόσια υγεία. Να γίνει η χώρα βιώσιμη για όλους μας. Για τα παιδιά μας, την τρίτη ηλικία, τα ΑΜΕΑ

Το χρεοκοπημένο πολιτικό σκηνικό –το απέδειξε ήδη-  δε μπορεί να οδηγήσει στη διέξοδο, δε μπορεί να φέρει το χαμόγελο στα χείλη μας, να δώσει ελπίδα και υπόσταση στα όνειρά μας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε αναγκαίες τις αλλαγές και στην πολιτική και στην καθημερινότητα μας. Να αλλάξουμε συνήθειες, να γίνουμε πιο συλλογικοί, να συμβάλουμε σε μια αλλαγή από τα κάτω. Αυτό είναι το μήνυμα για το 2013. Η κοινωνία, οι νέοι, ο τόπος δε μπορούν να υποστούν άλλη μια χρονιά με τα ίδια αδιέξοδα"

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Καλή Χρονιά σε όλους και σε όλες!
Περισσότερες πληροφορίες, 2103306301 (εσωτ. 115 και 116)
Η δήλωση καλύφθηκε από την ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ