Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στη Βουλή σήμερα η νέα λίστα Λαγκάρντ. Έκτακτη σύσκεψη στο Γραφειο του Ι. Τέντε

Στη Βουλή διαβιβάζουν σήμερα οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης την πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και αντιπαραβολής της με τη λίστα που είχε παραδώσει στην κυβέρνηση τον Οκτώβριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το σχετικό έγγραφο των οικονομικών Εισαγγελέων βρίσκεται ασφαλισμένο στο γραφείο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και αναμένεται να διαβιβαστεί εντός της ημέρας στη Βουλή μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης μετά την ολοκλήρωση της αντιπαραβολής της αρχικής «λίστας Λαγκάρντ» με αυτή τη νέα .....
πρότυπη που παρελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, διαβίβασαν σχετικό έγγραφο -με την ένδειξη «άκρως απόρρητο»- στον προϊστάμενό τους εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

Όμως, ο κ. Παντελής απουσίαζε και με εντολή του το διαβιβαστικό έγγραφο των δύο οικονομικών Εισαγγελέων παραδόθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Τέντε, αφού όμως ο ίδιος είχε αποχωρήσει. Κατόπιν αυτών το έγγραφο των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη παρέμεινε ασφαλισμένο στο γραφείο του κ. Τέντε.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τέντε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα αυτό με τον κ. Παντελή, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, για να παρέχουν εξηγήσεις επί του περιεχομένου της λίστας. Στη συνέχεια το επίμαχο έγγραφο των δύο οικονομικών εισαγγελέων θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Θανάση Νάκου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ