Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Επταήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας-200.000 οι κατατεθειμένες πινακίδες

Την επταήμερη παράταση της προθεσμίας για την προμήθεια των τελών κυκλοφορίας εξήγγειλέ, μέσω του ΣΚΑΪ, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Η σχετική απόφαση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί επίσημα εντός της ημέρας. Αδιευκρίνιστο παραμένει εάν θα παραχωρηθεί παραπλήσια παράταση και για την παράδοση των πινακίδων των οχημάτων. Σε περίπτωση που δεν δοθεί σχετική παράταση, η ... προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων λήγει σήμερα, 31 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο Χ. Θεοχάρης σημείωσε πως οι απώλειες εσόδων που οφείλονται στη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας, λόγω κατάθεσης πινακίδων, ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, αποδίδοντας ωστόσο την απώλεια στην γενικότερη οικονομική συγκυρία παρά στο υφιστάμενο κόστος των τελών. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, κατά την ολοκλήρωση της διετίας 2011- 2012 θα έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές περίπου 200.000 πινακίδες.
Πηγή: PN
ΣΧΟΛΙΟ: Ο δρόμος προς την κόλαση περνάει και από την ανυπακουη στάση με την κατάθεση 1 ευρώ! και πολλά τους είναι....
εκ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ