Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Ψήφισμα ΠΕΔ για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αντιρρίου Γιώργου Κολοβού.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Παύλου Μοσχολιού, με αφορμή τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αντιρρίου, Γιώργου Κολοβού.
Ο κ. Μοσχολιός τόνισε ότι ο εκλιπών υπηρέτησε για οκτώ ολόκληρα χρόνια την αυτοδιοίκηση, από τη θέση του Δημάρχου Αντιρρίου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή και άφησε πίσω του ένα σημαντικό έργο. Διακρίθηκε για το πάθος με το οποίο προωθούσε τα ζητήματα του Δήμου του, το ήθος, την........ αφοσίωση στο καθήκον, την εργατικότητα και την μαχητικότητά του.
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, εκφράζει ομόφωνα την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Μετά από εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω:
- Να παραστούν ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας στην κηδεία του Αντιδημάρχου.
- Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.
- Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ