Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΠΥΥ: Επίδομα σε όσες γυναίκες… δεν γεννήσουν σε νοσοκομείο!

Είστε σε ενδιαφέρουσα και βαρεθήκατε τα «ίδια και τα ίδια», λ.χ. γέννα σε νοσοκομείο;
Ο ΕΟΠΥΥ δίνει bonus επίδομα σε όσες μητέρες επιλέξουν να γεννήσουν οπουδήποτε αλλού εκτός από το… νοσοκομείο!!!
Αν επιλέξετε το κρεβάτι σας, μια πισίνα ή κάτι πιο πρωτότυπο, την φύση για παράδειγμα, θα λάβετε 900 ευρώ επίδομα για ένα παιδί, 1200 ευρώ για δύο παιδιά και 1600 για τρία!
Όσες γυναίκες πάλι επιλέξτε την πεπατημένη, το νοσοκομείο δηλαδή, θα λάβετε… μαιευτική περίθαλψη και από ρευστό τίποτα.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει στο νέο κανονισμό παροχών του ΕΟΠΥΥ για τις .... γυναίκες που γεννούν σε νοσοκομείο, ο ΕΟΠΥΥ παρέχει μαιευτική περίθαλψη μέσω των «συμβεβλημένων παροχών υγείας, στα πλαίσια της ισχύουσας κάθε φορά νομοθεσίας και των όρων των συμβάσεων με αυτούς» (κοινώς μπορεί να βάλετε και από την τσέπη σας)
Όμως «σε περίπτωση τοκετού εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, καταβάλλεται αντί μαιευτικής περίθαλψης εφάπαξ χρηματικό βοήθημα ύψους 900 €, 1200 € για δίδυμη κύηση και 1600 € για τρίδυμη κύηση. Τοκετός θεωρείται και η γέννηση νεκρού εμβρύου άνω των 25 εβδομάδων».
Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ