Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη για υπεξαίρεση πρώην σύμβουλος του ΕΟΤ

Στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων βρίσκονται πέντε άτομα, ανάμεσά τους πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, καθώς σύμφωνα με την έρευνα των «αδιάφθορων», έστηναν εταιρίες – φάντασμα και στη συνέχεια έκοβαν από τον ΕΟΤ επιταγές πληρωμών σε αυτές τις εταιρίες. Ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει δίωξη στους πέντε για υπεξαίρεση από την υπηρεσία, απάτη, πλαστογραφία και σύσταση συμμορίας, όλα σε ...... βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο ειδικός σύμβουλος του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκου Καραχάλιου, πήρε παράτυπα στο γραφείο του το μπλοκ επιταγών. Την Παρασκευή, εμφανίστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος μια γυναίκα, για να εισπράξει μια επιταγή του ΕΟΤ ύψους 147.000 ευρώ. Όταν η τράπεζα ζήτησε επιβεβαίωση, ο ΕΟΤ ζήτησε από την τράπεζα να «παγώσει» η διαδικασία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η επιταγή αφορούσε ένα ξενοδοχείο στη Σύρο και το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως δεν υπήρχε καμία οφειλή του ΕΟΤ προς το πρόσωπό του. Εξάλλου, η έρευνα των «αδιάφθορων» θα συνεχιστεί για να διαπιστωθεί το «βάθος» της συγκεκριμένης υπόθεσης και για πόσο χρονικό διάστημα συνέβαινε.
Πηγή:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ