Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Τυπώνουν αλλά δεν πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας

Ενώ οκτώ στους δέκα τύπωσαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας, μόλις το 40% τα έχουν πληρώσει, όπως προκύπτει από στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
Μέχρι την Τετάρτη είχαν καταγραφεί 4,5 εκατομμύρια εκτυπώσεις ειδοποιητηρίων πληρωμής από την ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ www.gsis.gr σε σύνολο 5,5 ιδιοκτητών οχημάτων.

Οι εισπράξεις όμως είναι πολύ κάτω αφού μετά βίας φτάνουν τα 520 εκ. Ευρώ, όταν θα έπρεπε να είναι 1,25 δις ευρώ.
Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου (θα δοθούν παρατάσεις.... για να πάρουν ότι  μπορέσουν... σίγουρα), ενώ είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή ανάκτησης ....
κωδικού πληρωμής τελών κυκλοφορίας και μέσω κινητών τηλεφώνων με σύστημα android. Σιγά μην πάρω.....
Ο δρόμος του ενός (1) Ευρώ είναι πλέον μονόδρομος, παρά του ότι εθελοτυφλούν κόμματα και πολίτες που προτιμούν να παραδίδουν την περιουσία τους στους αγρούς και στην "κοινωνική" τους ακινησία..... 
Αύριο 11 π.μ. στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου είναι ξανά το ραντεβού της τοπικής κίνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ