Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ 
Πάτρα, 24 Δεκεμβρίου 2012
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:
«Η Γέννηση του Θεανθρώπου είναι για όλους ένα μήνυμα της δημιουργίας, μια χαρμόσυνη στιγμή, η ώρα της ελπίδας. Ας κρατήσουμε αυτό το μήνυμα ζωντανό στις καρδιές μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα και η κοινωνία μας. 

Το μήνυμα των Χριστουγέννων μας προτρέπει να μην αφήσουμε την .......
αποκαρδίωση να μας καταβάλλει, να αντισταθούμε στα αισθήματα οργής, φόβου και έντασης, ακόμα κι αν είναι δικαιολογημένα. Ας πορευτούμε με κοινωνική αλληλεγγύη και προσωπική φιλαλληλία, με βεβαιότητα για τις δυνατότητες της πατρίδας και των ανθρώπων μας, με τη σκέψη στραμμένη στους αδύναμους συμπολίτες μας. 
Ο τόπος μας και ο λαός μας έχουν περάσει κι άλλοτε δύσκολες εποχές, μα πάντα καταφέρναμε να σταθούμε όρθιοι και να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Τον ίδιο αγώνα δίνουμε ξανά με πίστη στην υπέρβαση και την ανασυγκρότηση, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε. 
Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ