Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αυτά είναι τα νέα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ

Τους νέους τηλεφωνικούς αριθμούς του ΕΟΠΥΥ που θα λειτουργούν σε τηλεφωνικά κέντρα μέσα σε 3 πολυιατρεία του ΙΚΑ πιλοτικά το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, αφήνοντας στο ..παρελθόν το 184 και τις ιδιωτικές εταιρίες που με τους τετραψήφιους αριθμούς.
Τα πολυιατρεία όπου στεγάζονται τα ..... τηλεφωνικά κέντρα του ΕΟΠΥΥ είναι αυτά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην πλατεία Θεάτρου και στον Πειραιά.
Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι αριθμοί είναι:210- 6450749 και 210- 6479812. Πρόκειται για τηλεφωνικές γραμμές οι οποίες θα εξυπηρετούν καθημερινά τους πολίτες 08.00-14.00 και το κόστος τους θα αντιστοιχεί σε αστική χρέωση. Μέχρι το Φεβρουάριο θα λειτουργούν συνολικά 105.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ