Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Πυκνό πέπλο ομίχλης κάλυψε το Αγρίνιο

Πυκνό πέπλο ομίχλης σκέπασε το πρωί για αρκετές ώρες την ευρύτερη περιοχή της πόλης του Αγρινίου. Το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο σε πολλά σημεία κάνοντας πολύ δύσκολη την ορατότητα με αποτέλεσμα να ....... χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για την αποφυγή ατυχημάτων. 
Η ομίχλη κάλυπτε μεγάλο μέρος της πόλης και των περιχώρων για αρκετές ώρες εξαιτίας της άπνοιας και της υγρασίας που επικρατούσαν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ