Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013 πλήρωσαν στο Μεσολόγγι

Συνεχίστηκε και σήμερα στην ΔΟΥ Μεσολογγίου με πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών η δράση απέναντι στα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας. Το κίνημα της Πανελλαδικής Κίνησης Πολιτών Ενάντια στα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού οι πολίτες αρχίζουν να  συνειδητοποιούν πως πρέπει να διεκδικούν το δίκιο τους απέναντι στην κάστα των κλεφτών οι οποίοι δεν ανταποδίδουν τα χρηματικά ποσά που πληρώνουν οι πολίτες στους δρόμους, καταντώντας έτσι το οδικό δίκτυο σε μια απέραντη καρμανιόλα που οδηγεί στον θάνατο εκατοντάδες συμπολίτες μας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των υπαλλήλων της ΔΟΥ αρνήθηκε να παραλάβει τις αιτήσεις στον τομέα αυτοκινήτου, παρ’ολο που δόθηκε στους πολίτες αριθμός πρωτοκόλλου των εγγράφων που κατατέθηκαν, μετά .....
όμως από εξηγήσεις των αρμοδίων της κίνησης παρελήφθησαν κανονικά όλες οι αιτήσεις. Η κατάθεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες για όσους ακολουθούν τη δράση των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ