Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Το νέο προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου: Πρόεδρος Β. Φωτάκης ,Αντιπρόεδρος Χ. Κορδολαίμης, Γραμματέας Λ. Διονυσόπουλος

Ανακοινώθηκαν οι προτάσεις των πατάξεων για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου τα επόμενα δυο χρόνια, ως εξής:

Υποψήφιος πρόεδρος παράταξης Παπαναστασίου ήταν ο νυν πρόεδρος κ Βασίλης Φωτάκης.
Η παράταξη του κ. Μοσχολίου πρότεινε για αντιπρόεδρο τον κ. Χ. Κορδολαίμη, ενώ από τον παράταξη «Ανατροπή Τώρα» του κ. Τραπεζιώτη για την θέση του γραμματέα προτάθηκε ο κ Λ. Διονυσόπουλος.
Ακολούθησαν οι σχετικές ψηφοφορίες, σε σύνολο 41 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων και ο κ. Φωτάκης έλαβε 28 θετικές ψήφους (ψηφίστηκε και από τον Ρόκο), 11 λευκά και δυο άκυρα. Ο κ. Κορδολαιμης έλαβε 38 έγκυρα και τρία λευκά και ο κ. Διονυσόπουλος 35 έγκυρα και έξι (6)  λευκά.
Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για τα μέλη των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών.
Μετά την εκλογή προεδρείου και αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Φωτάκης δήλωσε ότι:
"ευχαριστεί την παράταξή του και γενικά το Σώμα, υποσχόμενος ισονομία, καλώντας όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντισταθούν στη προσπάθεια χειραγώγησης της Αυτοδιοίκησης, όπως είπε. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος κ. Κορδολαίμης ευχαρίστησε την παράταξή του και όσους τον τίμησαν ζητώντας από όλους να υπερασπιστούν το δικαίωμα της άποψης των συμβούλων και τον κοινό στόχο που είναι η ζωή του πολίτη. Ο κ. Διονυσόπουλος, τέλος, ευχαρίστησε επίσης το Σώμα υποσχόμενος προσπάθεια για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του".
Τον λόγο πήραν και οι επικεφαλής των παρατάξεων μετά την διαδικασία, με τον δήμαρχο κ. Παπαναστασίου να επισημαίνει ότι πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να παραμείνει ως έχει και στα δύο συστατικά της, και τοπική και αυτοδιοίκηση δηλαδή, καλώντας όσους θέλουν να προσφέρουν, μακριά από μικρότητες και, όπως είπε, ενάντια στον πολιτικό κανιβαλισμό που δεν πρέπει να έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Από την δική του πλευρά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μοσχολιός ευχήθηκε η νέα θητεία του προεδρείου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία του σώματος και λέγοντας πως οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν με παλαιότερες θητείες. 
Ο κ. Παπανικολάου ζήτησε στα Δημοτικά Συμβούλια να μην έρχονται μόνο τοπικά θέματα αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν όλη την κοινωνία και ειδικά τα λαϊκά στρώματα, ενώ ο κ. Καμμένος, εκπροσωπώντας την παράταξή του γιατί είχε βγει εκτός συνεδρίασης ο επικεφαλής της κ. Τραπεζιώτης, ζήτησε προσπάθεια για να έχει λόγο η μεγαλύτερη μερίδα των δημοτών και λιγότερη μεμψιμοιρία ώστε το Αγρίνιο να έχει πρωτεύοντα ρόλο στην περιοχή.
Με πληροφορίες από εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ