Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος Αιτωλ/νίας της ΑΔΕΔΥ

Μεγάλη η αποχή, από ΟΤΑ, Υγειονομικούς κ.λ.π. Αποχώρησε η παράταξη της Α.Ε.Κ Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας καταγγέλλοντας την διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος από τον... κυβερνητικό και στείρο κομματικό συνδικαλισμό. Τόνισε επίσης ο εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Ενότητας καθηγητών στην ομιλία του πριν την αποχώρησή τους, ότι η αριστερά είναι κατώτερη των πολιτικών περιστάσεων και οι παρατάξεις της είναι ανίκανες να ενώσουν τους εργαζόμενους απέναντι στην μνημονιακή καταιγίδα. Δεν νομιμοποιούμε αυτή την παρακμιακή και θνησιγενή κατάσταση του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νίας και αποχωρούμε τόνισε για μια ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της κίνησης. 
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ψήφισαν 85 αντιπρόσωποι
Έγκυρα: 80
Λευκά: 5
Έλαβαν:
ΔΑΚΕ 31 ψήφους και 4 έδρες
ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 25 ψήφους και 3 έδρες
ΑΡΚ (ΣΥΡΙΖΑ) 13 ψήφους και 1 έδρα
ΜΕΤΩΠΟ (ΛΑΕ) 11 ψήφους και 1 έδρα
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ