Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δέκα χρόνια φυλακή για την μητροκτονία στην Παραβόλα

Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Μεσολογγίου ζωντάνεψε σήμερα το φονικό της Παραβόλας Αγρινίου, όπου στις 8 Φεβρουαρίου 2016 ένας 22χρονος σκότωσε την 44χρονη μητέρα του με κουζινομάχαιρο.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας ο νεαρός... τσακωνόταν με τον 18χρονο αδελφό του και όταν η μητέρα του προσπάθησε να τους χωρίσει δέχθηκε τις μαχαιριές του μεγάλου γιού της, πέφτοντας νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού τους. Αρχικά ο 22χρονος τραυμάτισε ελαφρά τον αδελφό του με το μαχαίρι και στη συνέχεια επιτέθηκε στην μητέρα του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μετά από το έγκλημα ο 22χρονος δράστης έφυγε γρήγορα από το σπίτι και περιπλανιόταν με το φονικό όπλο μέσα στο χωριό, ενώ η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον αναζητούσε.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας φίλος του ο οποίος τον είδε γεμάτο αίματα και παρόλο που συνομίλησε μαζί του δεν μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε και έτσι απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, το Δικαστήριο δέχθηκε προφανώς ότι δεν υπήρχε δόλος όπως υποστήριξαν και οι μάρτυρες οπότε του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 7 μηνών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης ο νεαρός καθόταν με σκυμμένο το κεφάλι ενώ γύρω του ήταν πολλοί συγγενείς. Η διαδικασία ήταν απολύτως ήρεμη και ολοκληρώθηκε χωρίς να συμβεί το παραμικρό, δεδομένου ότι δεν υπήρχε πλευρά κατηγορίας προς τον νεαρό δράστη. Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και η κατηγορία μετατράπηκε από ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη σπάζοντας τα ισόβια 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – http://www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ