Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Νέα προσφυγή της αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου

“Με την υπεύθυνη αντιπολιτευτική στάση που κρατάμε ως σήμερα, που σκοπό έχει την ορθή λειτουργία του Δήμου αλλά και την παρεμπόδιση αυθαίρετων... ενεργειών της δημοτικής αρχής, καταθέσαμε εκ νέου προσφυγή κατά της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του έτους 2017.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξηρομέρου, με επικεφαλής την Κων/να Κουμανδράκη – Σαμαρά.

Η παράταξη κάνει γνωστό ότι μέσω της προσφυγής της “αποκρύπτονται σημαντικά στοιχεία εσόδων και εξόδων τα οποία στην πραγματική τους διάσταση δεν ισοσκελίζουν τον υπάρχον προϋπολογισμό και αφήνουν τεράστια ερωτηματικά για την χρηστή διοίκηση του Δήμου, ο οποίος οικονομικά δεν πρόκειται να ορθοποδήσει με τις μέχρι σήμερα πολιτικές τακτικές διαχείρισης.

Πέρα από την προσφυγή για τον προϋπολογισμό έχει καταθέσει εμπρόθεσμα προσφυγή και κατά της με αριθμό 20/2017 απόφασης της οικονομικής επιτροπής για έργα του τέως Δήμου Αλυζίας.

“Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις αφού με γνωστή μεθόδευση εισπράττονται νομικά αβάσιμες απαιτήσεις και μάλιστα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αντιληπτό ότι για να διοικήσεις θα πρέπει να έχεις ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.”, καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

(φωτο – Ξηρόμερο news)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ