Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/03/2017, η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/03/2017, η εκδήλωση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με θέμα ‘Πολιτικές εξελίξεις και το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής – αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς’. Στην εκδήλωση... παρευρέθηκαν αγωνιστές από όλα τα ρεύματα της μαχόμενης αριστεράς της πόλης. 
Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και θεματικά πολυποίκιλη, με τον κόσμο να συνδιαλέγεται για την ανάγκη άμεσης απάντησης στην αντεργατική λαίλαπα που ετοιμάζουν Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ μέσα από το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, αλλά και για τη δημιουργία ενός αναγκαίου πολιτικού προγράμματος και μετώπου σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. «Για μας αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου το μπλοκάρισμα και η ανατροπή του νέου αντεργατικού γύρου που σχεδιάζουν από κοινού Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την συγκρότηση ενός ταξικού εργατικού ρεύματος στους αγώνες που θα έρθουν, καθώς και για την συγκρότηση της αριστεράς που θα πάει τα πράγματα μέχρι τέλους και θα ανοίξει δρόμους για την συνολική ανατροπή», δήλωσε από τη μεριά του ο Μ. Ρίζος, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ