Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Δημοτικό. Συμβούλιο Αγρίνιο: Στο επίκεντρο έργα ύδρευσης-αποχέτευσης-πάρκο και ΔΗΠΕΘΕ (φωτο-video)

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, αναλώθηκε κατά μεγάλο ποσοστό σε θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης μετά από ερωτήσεις που κατατέθηκαν από παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως σε έργα και δράσεις...
που έχουν ενταθεί στο ΕΣΠΑ και αποτελούν μεγάλες παρεμβάσεις που παρουσιάζουν προβλήματα, όπως έργα ύδρευσης και αποχέτευσης και ο Βιολογικός Καθαρισμός του Αγρινίου.
Παράλληλα τέθηκε προβληματισμός σχετικά με την χρηματοδότηση του ΔΗΠΕΘΕ από το Υπ. Πολιτισμού, μιας και ειπώθηκε πως με βάση την αξιολόγηση που θέλει να παρουσιάσει το αρμόδιο Υπουργείου, παρουσιάζεται μια υποβάθμιση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, που πιθανώς να οδηγήσει στην κατάργηση ή την συγχώνευση του.

Ακόμη, εκτός ημερήσιας διάταξης υπήρξε έγκριση ψηφίσματος για τις καταστροφές σε κάδους, ενώ αποφασίστηκε η έγκριση της πρότασης για νέο τομέα στο ΕΠΑΛ Καινουργίου.
Δείτε ολόκληρο το φωτορεπορτάζ - κλικ εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ