Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Αντιδημάρχου Αγρινίου Γεώργιου Μελιάδη με Γενικό Γραμματέα ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου είχε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Μελιάδης. Μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης έθεσαν... στον κ. Αντώνογλου τα προβλήματα του αγροτικού τομέα της αρμοδιότητάς τους καθώς και της αγροτικής οδοποιίας.
Η συνάντηση, που έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του Γεν. Γραμ. στο Αγρίνιο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ελαία 2016, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα ενώ η ηγεσία του Υπουργείου ενημερώθηκε για τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου σχετικά με την διαχείριση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς αλλά και την διοργάνωση της Ελαία 2017.
Στη συνέχεια ο κ. Αντώνογλου πρότεινε στον Αντιδήμαρχο ο Δήμος Αγρινίου ν’ αποτελέσει πιλοτικό Δήμο όσον αφορά στην ενημέρωση μαθητών και πολιτών αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απέκτησε με τις δράσεις ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ