Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Παναγιώτης Μιχαλάτος

Μετά τον Θ. Δρόσο που εκλέχτηκε Γραμματέας στους ΑΝ-ΕΛ έτερος Αιτωλοακαρνάνας ανέλαβε Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μιχαλάτο, ανερχόμενο στέλεχος του κόμματος που, μεταξύ άλλων, ήταν υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας το 2012 και το... Σεπτέμβριο του 2015.
Ο 37χρονος Παναγιώτης Μιχαλάτος θεωρείται πως μπορεί να συμβάλλει ιδιαίτερα στο τομέα που ανέλαβε καθώς διαθέτει σφαιρική συγκρότηση και πολιτικό λόγο, γνωστό άλλωστε στο Νομό μας από τις τακτικές παρεμβάσεις του.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Φορολογικό Δίκαιο. Από το 2000 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το 2006 σε θέσεις διοίκησης προσωπικού, διαχείρισης ομάδων και από το 2012 ως επικεφαλής ομάδας φοροτεχνικών με έργο την παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών και την παροχή συμβουλών σε εργατικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ