Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σοκ στο Αγρίνιο: Απαγχονίστηκε 59χρονος κοντά στη Αγία Μαρίνα

Νέα τραγωδία με αυτοκτονία σοκάρει την περιοχή του Αγρινίου
Απαγχονισμένος, με αυτοσχέδιο βρόχο, εντοπίστηκε τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 03:00, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Καμαρούλας 59χρονος, κάτοικος... εν ζωή Τριαντέικων Αγρινίου.
Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του χθες στις 18:00 μ.μ.. Ωστόσο γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε από τον αδερφό του ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας έγραφε πως προτίθεται να αυτοκτονήσει ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ,ανέφερε και το σημείο.
Ο επίλογος της τραγωδίας γράφτηκε όταν ο 59χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δένδρο κοντά στην Αγία Μαρίνα. Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
Με πληροφορίες Agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ