Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

Δεν σας κάνει εντύπωση, το τόσο μεγάλο μένος εναντίον της Ζ. Κωνσταντοπούλου; Ακόμα και τώρα που δεν είναι καν βουλευτής την κτυπούν, αν και γυναίκα, με λύσσα όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και όλο το πολιτικό σύστημα.
Μάλιστα, δεν την αντιμετωπίζουν με αντεπιχειρήματα γι’ αυτά που είπε και έκανε, αλλά την κτυπούν κάτω από τη ζώνη, με ειρωνεία και με υπονοούμενα...για περίπτωση γραφικότητας, προκαλώντας, με την προπαγάνδα αυτή, αντίστοιχα αντανακλαστικά στους πολίτες.
Μα αν ήταν απλά μια περίπτωση γραφικότητας, τότε γιατί τόσο μένος εναντίον της από τόσο μεγάλο αριθμό «σοβαρών» ανθρώπων; Γιατί ενοχλεί άραγε τόσο πολύ μια δήθεν «γραφική» περίπτωση;
Τόσο «κακό» έκανε πια η Κωνσταντοπούλου στην υπέροχη «δημοκρατία» μας;
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ