Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Ψήφισμα στον διευθυντή της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι για τη ΔΕΥΑΜ

Με την επίδοση ψηφίσματος στον τοπικό διευθυντή της ΔΕΗ, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι κινητοποιήσεις που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και η...
Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων Π. Παπαδόπουλος, Π. Κατσούλης, Θ. Μαργαρίτης και Δ. Μακρής, αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος Γ. Καραπαπάς, παρέδωσαν το ψήφισμα με το οποίο καλείται η διοίκηση της ΔΕΗ:
1) Στην αναστολή των προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΜ
2) Στο «πάγωμα» του παλαιού χρέους της ΔΕΥΑΜ χωρίς καμία επιβολή επιτοκίων και προσαυξήσεων.
3) Στην αναμονή λήψης αποφάσεων σε επίπεδο αρμοδίων Υπουργείων, Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης, σχετικά με την ευνοϊκή αντιμετώπιση του θέματος του Χρέους της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου προς τον πάροχο Ηλεκτρικής ενέργειας.

Η σημερινή κινητοποίηση όπου συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου και πολίτες του Δήμου, ολοκληρώθηκε με συμβολική κατάληψη της εισόδου του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι, ενώ στο πλαίσιο των αντιδράσεων που έχουν αποφασισθεί ανήκει η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ