Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Παύλος Μοσχολιός: «Ας αφήσουν τις κουτοπονηριές και να αρχίσουν να δουλεύουν…»

Εμφάνιση mosxolios.jpg
Με αφορμή το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου, μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου στο έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ & Κ.Χ. ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΙΩΤΙΚΑ)» ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» Παύλος Μοσχολιός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να επισημάνω, πως το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε στις 22-10-2013 και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία υπογράφτηκε στις 23-12-2013 και αμέσως μετά ξεκίνησε η κατασκευή του. Η πρώτη επίσκεψή μου στο έργο έλαβε χώρα στις 6-3-2014 και ενώ οι εργασίες προχωρούσαν ικανοποιητικά. Ωστόσο, η Δημοτική Αρχή αναφέρει στο Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε, πως το έργο ξεκίνησε στις 23-12-2014!!! Όλα αυτά μπορεί να τα δει ο οποιοσδήποτε, εάν απλώς ανατρέξει στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.
Η οποιαδήποτε παραποίηση των γεγονότων, καθώς και η επίκληση αναληθών χρονολογιών, εκτός του ότι εγείρουν ζητήματα ηθικής τάξης, αλλοιώνουν την πραγματικότητα, αλλά και την ιστορική εξέλιξη των γεγονότων στον Δήμο Αγρινίου, γεγονός το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένοι, για να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Η Δημοτική Αρχή μετά από 14 μήνες απραξίας, κάνοντας το άσπρο μαύρο, κατά την προσφιλή της τακτική, όπως στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στη συζήτηση για τον ισολογισμό-απολογισμό, επιχειρεί να παρουσιάσει έργο, το οποίο βασίζεται σε αναληθή παρουσίαση των γεγονότων, ζώντας σε μια κατάσταση εικονικής πραγματικότητας. Εμείς παραδώσαμε στον τομέα των Υποδομών ένα σύνολο δημοπρατημένων έργων, ύψους 162,5 εκατ. ευρώ, μοναδικό σε πανελλαδικό επίπεδο και είμαστε περήφανοι για αυτό. 
Χαιρόμαστε που ο Δήμαρχος επιτέλους επισκέπτεται τα έργα, τα οποία εμείς σχεδιάσαμε, εντάξαμε και δημοπρατήσαμε, ώστε να κατανοήσει και το μεγάλο έργο, που τελικά παραδώσαμε. Καλούμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή να αφήσει τις ‘’κουτοπονηριές’’ και τα επικοινωνιακά ‘’πυροτεχνήματα’’, να κατανοήσει ότι η προεκλογική περίοδος έχει προ πολλού τελειώσει και δεν είναι πλέον αντιπολίτευση και να εργαστεί σκληρά, ώστε να ολοκληρωθούν όλα τα έργα, τα οποία παρέλαβε και όχι να κομπορρημονεί ή ακόμα και να οικειοποιείται έργα, τα οποία προεκλογικά, καθώς και μετεκλογικά αποδομούσε, προσπαθώντας να πλήξει την δική μας Δημοτική Αρχή. 
Τέλος, να είναι σίγουροι ότι εμείς, χωρίς ίχνος μικροψυχίας, θα χειροκροτήσουμε κάθε προσπάθεια, που θα γίνει προς την κατεύθυνση της ένταξης και νέων έργων. Εξάλλου, όταν ένα σημαντικό έργο υλοποιείται, ανταμείβεται η προσπάθεια και ο αγώνας όλων μας, αφού ο τελικός αποδέκτης όλων αυτών είναι ο πολίτης του Δήμου Αγρινίου».
Αγρίνιο, 12 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ