Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση για συνταξιοδοτικό με Ρωμανιά η ΛΑΕ στο Αγρίνιο

Η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση με θέμα: Το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό στην εποχή του 3ου μνημονίου, με ομιλητή το Γιώργο Ρωμανιά, την Παρασκευή 23 Οκτώβρη 2015, στο Επιμελητήριο Αιτωλωακαρνανίας, Παπαστράτου 53.

Αναλυτικά:
«Είναι πλέον κοινή συνείδηση, ότι η πολιτική του 3ου μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποτελεί όπλο εξόντωσης εργαζόμενων, επαγγελματιών, αγροτών και συνταξιούχων.
Είναι τελικά ο βρόχος που πνίγει την κοινωνία ολόκληρη! Η γνώση των συνεπειών του 3ου μνημονίου, για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους,
αποτελεί πρωταρχικό εφόδιο, για άμυνα της κοινωνίας απέναντι στις εξοντωτικές-μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές και την ανάπτυξη αγώνων για την ακύρωσή τους.
Καλούμε τους πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετέχουν μαζικά και ενεργά στην παραπάνω εκδήλωση.
Στο τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ