Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζεται ο "καυγάς υιοθεσίας" διάνοιξης δρόμων στο Δήμο Αγρινίου

Εμφάνιση mosxolios2.jpg
Δελτίο Τύπου Παύλου Μοσχολιού
«Άλλο ένα «έργο μακέτα» της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου» (δείτε εδώ)
Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Οδικής Αρτηρίας κατά μήκος ρέματος Ρεμπελιά από Ελ. Βενιζέλου μέχρι Εργατικές Κατοικίες, Διώρυγα Δοκιμίου και συναρμογών  με κάθετους οδούς Δήμου Αγρινίου (Γ΄. Φάση)», προϋπολογισμού 2.500.000 Ευρώ. 
Το έργο μελετήθηκε και εντάχθηκε στο....
ΕΣΠΑ από τον Δήμο Αγρινίου,  δημοπρατήθηκε δε στις 17-4-2013 και η σύμβασή του υπογράφηκε στις 4-9-2013. 
Κατά την επίσκεψη του τότε Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού στις 11-3-2014 ήδη οι εργασίες είχαν προχωρήσει σημαντικά.
Αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο οδοποιίας, γιατί ενώνει την οδό Ελ. Βενιζέλου με την παράπλευρη οδό της Διώρυγας Δοκιμίου, δίνει διέξοδο στις  κάθετες οδούς της περιοχής Αϊβασιλιώτικα και αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα  περιφερειακής κυκλοφορίας, μειώνοντας έτσι την ήδη φορτισμένη αστική κυκλοφορία.

 Αγρίνιο, 22 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ