Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Κων/νος Καραμανλής συνεργάτης των Γερμανών; -Δείτε έγγραφο φωτιά της CIA


Νέες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό; 
Ένα έγγραφο φωτιά έρχεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής πολιτικής και ιστορίας και να φέρει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε αρκετά δύσκολη θέση, ενόψει μάλιστα των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου.
Το εν λόγω έγγραφο που έχει ανεβάσει η CIA στην ιστοσελίδα της χαρακτηρίζει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρωθυπουργό και ιδρυτή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ως συνεργάτη των γερμανικών δυνάμεων κατοχής της...
Θεσσαλονίκης, και μάλιστα ως άτομο που είχε συμβάλει στην εξόντωση των Εβραίων της πόλης.
Σύμφωνα με το έγγραφο της CIA, στη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του ναζί εγκληματία πολέμου Άντολφ Άιχμαν υπήρχε πίνακας Ελλήνων πρακτόρων που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές και συγκεκριμένα τον αξιωματικό Μαξ Μέρτεν, που πρωτοστάτησε στην εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Στα ονόματα των πρακτόρων που εμπεριέχονταν στο καυτό έγγραφο φιγουράριζαν τα ονόματα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΕΡΕ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, αλλά και ενός καθηγητή Πανεπιστημίου με το επίθετο Πετρόπουλος.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών με καταγωγή από το Ισραήλ παρακολούθησε τη δίκη και έλαβε γνώση «ιδίοις όμμασι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, των ευαίσθητων πληροφοριών που περιείχε ο πίνακας. Στη συνέχεια ειδοποίησε αρμοδίως την τότε ελληνική κυβέρνηση.
Από τη στιγμή αυτή η ελληνική κυβέρνηση μέσω της πρεσβείας στο Ισραήλ προχώρησε σε επίμονα διαβήματα, ώστε να μη δημοσιοποιηθεί με κανέναν τρόπο ο επίμαχος πίνακας και αποκαλυφθεί το όνομα του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ